PekkaSiikala11 Suoraa puhetta

Lasten hyväksikäyttö Suomessa yleistä - Mutta se ei kiinnosta

Kevään koittaessa ja erilaisten vaalien lähestyessä kaikenkarvaiset persumme ovat ryömineet koloistaan taistelemaan islamia ja eritoten maahanmuuttoa vastaan. Myös media on innolla mukana, ikävän usein. Tähän tapaan:

https://yle.fi/uutiset/3-10193772

Otsikossa ei tietenkään kerrota, että kyseessä ovat epäillyt rikokset ja epäillyt tekijät. Oli miten oli niin turvapaikanhakijoiden seksuaalirikosten uhreja taitaa olla 147. Siinä on tietysti 147 uhria liikaa.

Samaan aikaan poliisi Suomessa saa joka päivä neljä ilmoitusta lapsen hyväksikäytöstä, siis joka vuosi noin 1460 ilmoitusta. Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan vain n. 10 % tapauksista tulee yleensä ilmi, joten Suomessakin todelilnen uhriluku taitaa olla n. 15 000. Joka ikinen vuosi.

Eivätkä tekijät suinkaan ole ulkomaalaisia pedofiileja, eivätkä itse asiassa pedofiileja kuin erittäin harvoin. Tekijät ovat enimmäkseen näitä tavallisiksi kantasuomalaisiksi kutsuttuja. Joskus jopa omia lapsiaan hyväksikäyttäviä vanhempia.

15 000 lapsiuhria joka ikinen vuosi.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/05/07/dokumentin-esittaminen-yritetti...

Mutta ainakaan persuja ynnä muita maahanmuuttokriittisiä tämä ei pätkääkään kiinnosta. Me kaikki tiedämme että heillä on vain yksi kiinnostuksen kohde. Maahanmuuttajat ja maahanmuuttajien tekemät seksuaalirikokset.

Hiukan sairas kuvio siis.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (48 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

On tilastojen valossa hyvin tiedossa, että tietyistä maista tulevat ovat reilusti yliedustettuina seksuaalirikoksista. (lähi-itä ja tietyt Afrikan maat) Käytännössä kaikki niistä maista tulevat ovat tulleet turvapaikkaprosessin kautta tavalla tai toisella. Ihan turhaan yrität tehdä mustasta valkoista.

Sen lisäksi pitää huomioida, että kaksoiskansalaisten rikokset lasketaan suomalaisten tekemiksi, ja maahanmuuttajanaisten on usein huomattavasti hankalampi viedä lähipiirissä tapahtuneita seksuaalirikoksia poliisille. Nämä asiat lieventävät heidän yliedustustaan tilastoissa.

Toisen polven maahanmuuttajat kai lasketaan myös suomalaisiksi tilastoissa?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kapps vain. Osasinkin odottaa että joku yrittää kääntää mustan valkoiseksi. On meitä joka junaan, ja jotkut jäävät laiiturille pyörimään!

Älykkäämpi tietysti huomaa, että on kyse laajasta lähes ikiaikaisesta ongelmasta, hyvin vakavasta ja traagisesta ongelmasta, jonka taustalta löytyy ja on aina löytynyt ihan kantasuomalaisia ihmisiä.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

"Eivätkä tekijät suinkaan ole ulkomaalaisia pedofiileja, eivätkä itse asiassa pedofiileja kuin erittäin harvoin."
-Osuitpa Pekka tasan oikeaan. Kuten olen aiemmin todennut, niin ennen vanhaan ("vanhoina hyvinä aikoina") sinäkin saatoit vaikka todeta: onpa lapsen lapsella jo tisut alkaneet kasvaa. Totta - harva varmasti noin teki mutta joku saattoi tehdä, ja vieressä oli joku joka otti oppia: noin saa sanoa. Vaan eipä saa enää tänä päivänä. Tuollainen toteamus voidaan katsoa lapsen seksuaaliseksi hyväksikäytöksi.

Itse asiassa tiedän tapauksen jossa erään murrosikäisen lapsen äidin veli kokeili tytön tisua. En tiedä mitä sanoi. Tyttö tuon muistaa yhä. Tänä päivänä siitä tulisi varmaankin ehdollista vankeutta ja tonnin korvaukset (riittäisikö) + elinikäinen viha.

Niin sen on: maailma muuttuu, Pekkakin, ja on huomenna parempi!

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Vielä fiksumpi analysoisi käsillä olevaa tietoa ja tekisi niistä loogisia johtopäätöksiä, kuten sen, että kaikki kulttuurit eivät ole yhtä hyviä. Paljon on suomalaisillakin parantamisen varaa, mutta asioita ei paranna se, että valkopestään vieraiden kulttuurien ongelmia.

Jos sinä olisit vilpittömästi huolissasi näistä lapsista, et olisi pyrkinyt valkopesemään tässä kirjoituksessasi vieraiden kulttuurin ongelmia jotka on hyvin tilastoitu. Ja ennenkaikkea et olisi tuonut persuja mukaan keskusteluun. He sentään ovat vaatineet kovempia rangaistuksia seksuaalirikoksista jo pitkään.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #27

Ei täällä kukaan mitään valkopese. Täällä puhutaan lasten hyväksikäytöstä Suomessa, ja hiukan siitäkin miksi se ei oikein ketään kiinnosta.

Se on ihan meidän oma kansallinen häpeämme, eikä siihen tarviste sotkea kulttuurien paremmuuksia eikä huonommuuksia, koska meillä Suomessa lapsia on käyetty hyväksi aina.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola Vastaus kommenttiin #28

No miksi sitten itse sotkit ne alkuperäisessä kirjoituksessasi? Ei persuista tai maahanmuuttajista tarvitse mainita mitään, jos keskustellaan suomalaisen kulttuurin ongelmista. Tuollaisenaan se vaikutti vaan yritykseltä provosoida ihmisiä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #29

Se oli tärkeätä, koska sillä näytin toteen, että oman kulttuurin ja oman maan suuristakin ongelmista halutaan vaieta keskittämällä kaikki huomio muihin asioihin. Fakta homma.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola Vastaus kommenttiin #30

Mitä olet sitten mieltä seksuaalirikostuomioista Suomessa, ja siitä, että hallitus korotti lapsiin kohdistuvien rikosten maksimirangaistusta, mutta ei vähimmäisrangaistusta?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #31

Onneksi hallitus ei lakeja säädä. Eduskunta taitaa lait säätää.

Lakien kohdalla on aina hyvä muistaa ettei niiden säätäminen saa tapahtua tunteen varassa. Suomessa on mielestäni hyvä lainsäädäntö ja hyvä oikeuslaitos. En koe olevani riittävän pätevä lausumaan mitään vähimmäis- tai maksimirangaistuksista.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Kyllähän nuo lapsia seksuaalisesti hyväksi käyttävät kaiketi sentään pediofiileja ovat? Pedofiliaa kun on sekä eksklusiivista (tuntee sukupuolista vetoa ainoastaan seksuaalisesti kypsymättömiin lapsiin) ja ei-eksklusiivista (seksuaalinen kiinnostus kohdistuu myös aikuisiin).

Pedofilia on tautiluokituksessa nimeltään "lapsikohteinen seksuaalihäiriö". Toiset kyllä sanovat, ettei se ole sairaus, mutta toisaalta siitä ei kyllä parane. Kaikki pedofiilit eivät tosiasiassa koskaan syyllisty rikokseen.

Britanniassa asiaa on tutkittu ainakin 2013, ja Englannissa ja Walesissa oli 1.9 seksuaalirikosta per tuhat lasta, ja Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa jonkin verran enemmän.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Dokumentissa, johon linkitin, noin väitettiin. Ja väitettiin että valtaosin pedofiilit pystyvät pysyttäytymään vain fantasioissaan. Toki Suomessakin on pedofiileja, mutta ilmeisesti lasten hyväksikäyttö Suomessa ei ole erityisesti pedofiilien syytä, vaan siihen syyllistyvät ns. normaalit ihmiset.

Pedofilian määritys on minulle kyllä tuttu. Taisin näet saada bannin tähän alustaan aikanaan, kun väitin että 13- 15 vuotiaita tyttöjä jahtaavat miehet eivät ole pedofiileja. Eivätkä olekaan.

Lasten hyväksikäytöstä tiedän liian vähän voidakseni esittää mitään muuta kuin mitä olen linkittänyt.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki

Jos jossain dokumentissa puhutaan läpiä päähän, niin ei se muuta sitä tosiasiaa, että lapsiin seksuaalista vetoa tuntevat ovat pedofiilejä, eikä mitään ns. normaaleja ihmisiä. Ihmeellistä tuubaa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #32

Jos pedofiilille on määritelmä, niin missä tapauksessa henkilö ei ole pedofiili, jos mahtuu määritelmän sisään? Edellä annoin sen määritelmän pedofiileiille, joka on täysin vakiintunut, niin kriminologiassa kuin lääketieteessäkin, mutta 6- ja 9-vuotiaita lapsia Siikalan linkeissä hyväksi käyttäneet eivät ilmeisesti ole pedofiileja, vaan "tavallisia, normaaleja ihmisiä".

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki Vastaus kommenttiin #38

Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Siikalalle tuo kommenttini oli osoitettu. Ilmeisesti alusta ohjaa kommentit myös sinulle, koska Siikala vastasi sinun kommenttiisi.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #38

Max Jussila,

"Arkikielessä ja joukkotiedotusvälineissä pedofilialla viitataan usein seksuaalisuuden kohdistumisen sijasta lakisääteistä suojaikärajaa nuorempaan kohdistuvaan seksuaaliseen tekoon tai hyväksikäyttörikokseen, vaikka kyseessä ovat eri asiat. Lapsen seksuaalisista hyväksikäyttörikoksista vain murto-osa profiloituu pedofiilien tekemiksi. Sana pedofiili on tullut puhekieleen 1990-luvulla; sitä ennen puhuttiin usein namusedistä." (Wikipedia)

"Lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset tapahtuvat usein perhepiirissä ja tekijänä on harvoin entuudestaan tuntematon henkilö. " (Wikiopedia)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #42

Wikipediaan saa kuka tahansa kirjoittaa, jopa pedofiilit.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Mietin itsekin tuota hetken, mutta linkin takaa löytyy esim. sellainen, että hyväksikäyttöä on myös se, että ottaa kuvia alaikäisestä ja myy niitä eteenpäin. Tuollaisessa tapauksessahan ei tarvitse olla kuin ylimääräisen rahan tarvetta ja ei kovinkaan korkea moraali.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Määritelmän mukaan tässäkin tapauksessa molemmat miehet ovat pedofiileja.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #43

Ei Wikipedian avulla kuitenkaan.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

No vaalit on vasta vuoden päästä, suuret vaalit, eduskuntavaalit ja eurovaalit. Mutta voi olla, että juuri mainitut tahot ovat alkaneet paniikissa jo nyt vaalikampanjansa. Tietyt persuthan ovat jo ilmoittautuneet ehdokkaiksi. Siinä voi mennä sitten lopussa hapoille monellakin tavalla.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Eduskuntavaaleihin ei ole enää täyttä vuottakaan, joten persuilla on tarve siirtyä ilmatilan (sometilan) hallintaan ajoissa. Mahdollisimman paljon kauhujuttuja maahanmuutosta ja islamista. Luottavat vanhaan konstiin.

Uskon kyllä, että useimmilla persuilla ei ole kunnollista tietoa oikein mistään, esimerkiksi lasten hyväksikäytöstä Suomessa, joten he tarttuvat siihen luuhun jonka Halla-aho heille aikaa sitten heitti.

Kun ei heillä ole järkeä eikä tietoa niin tunteilla ja peloilla on helppo heitä ohjailla!

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Tarkoitan siis ennen kaikkea Keski-Suomen vaikeaa vaalipiiriä ja yhtä sen ääniharavaa.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Turvapaikanhakijoiden tapauksesssa ongelma luultavasti on suhteissa. Siis jos 1% ryhmä tekee 50% rikoksista, niin kyseinen ryhmä on ongelmallinen. Vastaavasti jos 1% ryhmä tekee 0.1% rikoksista, niin tuolloin kyseinen ryhmä ei todellakaan ole ongelma ja pitäisi pyrkiä saamaan muidenkin ryhmien rikosmäärät yhtä alhaiseksi.

En tiedä oikeita lukuja ja nuo on revitty sieltä jostain pelkästään demonstroimaan asiaa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tuskinpa puolet lasten hyväksikäytöistä on maahanmuuttajataustaisten tekemiä. Niitä hyväksikäyttöjä kun on Suomessa oillut kauan ennen näitä maahanmuuttajia.

Nyt ei edes ole kyse ryhmistä, vaan tuhansista, pahimmoillaan ehkä 15 000:sta lapsen hyväksikäytöstä joka vuosi.

Jostain syystä en löydä täältäkään pesrujen tekstejä aiheesta. Sitä runsaammin löydän heidän tekstejään, joissa aiheina ovat islam, maahanmuuttajat ja maahanmuuttajien rikokset. Yhden asian liike siis.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kuten kirjoitin, niin luvut eivät ole oikeita. En tiedä miten asia on oikeasti. Voihan se olla, että he nykyisin tekevät rikoksia suhteessa vähemmän kantaväestöön verrattuna. Halusin vain tuoda sen esille, että suhteella on väliä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #13

Ymmärrän.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa sillä ei kuitenkaan ole väliä, koska määrä on niin suuri ja toimintamalli ikivanha.

Antero Koski

Melkoisen ristiriitaiset tai jopa tietämättömiä ovat kommenttisi. Se vain vahvistaa sen ettei ole oikeasti huoli lapsista, ei varsinkaan niistä ketkä pakkonaitetaan jo yhdeksänvuotiaasta alkaen. Se on ilmeisesti sinulle kulttuurillista rikkautta.
Ja seuraavaksi kun haukut persuja eu kannasta, sitten eurosta, sitten veteraaneista, sitten työttömistä, sitten jne... olet yhä sitä mieltä, että persut ovat yhden asian liike!?
Oikeasti kun sinulla ei ole mitään ”kättä pidempää”, niin olisiko ne parempi pitää vain ”taskussa”. Ja mieluummin omissa taskuissa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #22

Hyvä että olet täällä todistamassa millä tavoin persujen aivoitukset kulkevat!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kukaan, ei kukaan voi puolustella, raiksauksia, lasten hyväksikäyttöä, ei perheväkivaltaa, mutta jos jatkamme tällä, Sipilän hallituksen valitsemalla tiellä jolla SOTE uhrataan markkinavoimien armoille, näihin em. ongelmiin on yhä vaikeampi puuttua. Olisiko Petteri Orpon, tuon suuren rahan juoksupojan jo vihdoinkin ymmärtävän minkälaiseen suohon hän, Kokoomuksen ja Sipilän nykykepun kanssa Suomea ja sen nyt kuitenkin varsin hyvin toimivaa sos-ja terveyspolitiikkaa ovat ajamassa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tuo ei ole aiheeton huoli, ja siihen ovat nämä lasten kanssa työtä tekevät jo kiinnittäneet huomiota.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Kävin muuten juuri läpi Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiot lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Tuomioita oli 29 joista nimen perusteella katsoen tuomituista kaksi oli ulkomaalaista alkuperää.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ja juuri tuosta persut löytävät motiivinsa. Ei heitä kiinnosta uhrien lukumäärä vaan tekijöiden suhteellinen jakauma.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Varmasti totta. Jotenkin uskon, tai sanotaanko, että olen sitä mieltä, että maahanmuuttajan tekemänä tuollainen rikos tulee helpommin ilmi.

Antero Koski

On sentään persuilla hieman inhimillisyyttä kun kantavat huolta muslimilasten hyväksikäytöstä.
Itse kirjoittajalla ei myötätuntoa riitä niillekkään, persujen mollaaminen on tärkeämpää kuin kantaa huolta lapsista.
On uskomatonta kuinka marginaali puolue saa marginaali asioista tämän kaltaisia kirjoituksia syntymään.
Taitaa ne marginaalit olla leveät, ei nämä pelkotilat muuten synny.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Minulle ei ole mitään väliä sillä keiden lapsista hyväksikäytöissä on kyse.

Nähdäkseni persut ovat kyllä olleet 99 % tasolla huolissaan vain ulkomaalaistaustaisten kantasuomalaisiin kohdistuvista rikoksista. Mitä nyt Muhammedin avioliitoista ovat puhuneet.

Antero Koski

Niimpä. Huolissaan lapsista kun sinä olet vain persuista huolissaan.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #23

Ei, en ole huolissani persuista. Kupla on puhjennut, puolue on hajonnut ja tarina lähestyy luonnollista loppuaan. Enempiä kommentteja en sinulta hyväksy, kun et palveluun ole kirjautunut ja höpiset mitä sattuu. Hyvää illan jatkoa.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Eivätkö nuo muslimilapset sitten ole täällä Suomessa paremassa turvassa hyväksikäytöstä kuin Irakissa, syyriassa tai Afganistanissa? Olen muistavinani että persut etunenässä haluavat että rajat suljetaan ja jo tuleet palautetaan omiin lähtömaihinsa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki

Persut ovat järjestelmällisesti vaatineet kovennuksia seksuaalirikoksista jaettaviin tuomioihin. Muut puolueet eivät ole tiukennuksia halunneet tehdä, joten väitteesi siitä, että maahanmuuttokriittisiä (joina persuja voitaneen pitää) ei kiinnostaisi suomalaisten tekemät seksuaalirikokset, on törkeä valhe.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Persut ovat käsittääkseni vaatineet kovempia rangaistuksia läpi linjan. Ilmeisesti erityisen innokkaasti seksuaalirikoksista.

Joka tapauksessa somessa ja täällä Usarissa persut pääsääntöisesti keskittyvät vain turvapaikanhakijoihin, maahanmuuttajiin, maahanmuuttajataustaisiin ja islamiin pähkäillessään rikoksia ja rangaistuksia. Eikä vain Suomessa. Naapurimaa Ruotsikin on aina persujen tapeetilla, ja vain maahanmuuton nimissä.

Että sillälailla.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki

Myönnät siis väitteesi valheeksi. Kannattaisi korjata se blogiinkin.

Tiedämme, että niin meillä, kuin muuallakin tietyt väestöryhmät ovat räikeästi yliedustettuina seksuaalirikoksissa. Jos haluaa suitsia seksuaalirikoksia, niin on varsin luonnollista, että pyrkii harjoittamaan sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka ei lisää seksuaalirikoksia ainakaan suhdettaan enempää.

Se, että persut näyttävät tuovan näitä asioita esiin, johtuu varmaan siitä, että muita puolueita ei tunnu kiinnostavan se, että seksuaalirikokset kasvavat tietyiltä alueilta tulevan humanitäärisen maahanmuuton myötä, vaikka kaikki tilastot kertovat näin tapahtuvan

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kankaanpää, tai persut, ei näköjään suostu ymmärtämään sitä, että puhumme ongelmasta joka on vaivannut meitä suomalaisia ja muitakin kansakuntia koko ihmiskunnan historian ajan.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki

Mitä sinä taas höpötät? Persuthan ovat vaatineet seksuaalirikoksista kovempia tuomioita. Ei siinä tekijän taustalla ole väliä. Lähinnä vasemmisto on sen takana, että seksuaalirikoksista (myös lasten) saa hävettävän usein rangaistuksesksi vain nuhteet (ehdollista).

Ei kukaan ole kieltämässä, etteikö pedofiilejä ole aina ollut myös suomalaisten joukossa. Tässä ajassa heitä vain tuppaa olemaan suhteessa enemmän joissain toisissa väestöryhmissä, kuin toisissa. Miksi sinä Granlund haluat tämän faktan kielää.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Persuille ja Jyrki Kankaanpäälle näyttää olevan liian vaikea ymmärtää etteivät kovemmat rangaistukset ole ratkaisu.

Ne eivät auta uhria.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki Vastaus kommenttiin #44

Eivät auta uhria, mutta yhtään lisäuhria ei tule niin kauan, kun tekijä on linnassa. Pedofiliasta ei voi parantua ja kerran lapsen raiskannut tekee sen hyvin usein uudestaan.

Kerroppa toki Siikala mikä toimi sitten olisi ratkaisu?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset