PekkaSiikala11 Harva tietää ja useimmat luulevat

Häirikköluuserivätykset on saatava kuriin - Mutta keitä he ovat?

Häirikköluuserivätykset on saatava kuriin, vaatii maahanmuuttokiriittisessä kirjoituksessaan muuan vantaalainen kepulainen, kai ihan puheenjohtaja jollain tasolla. Kovasti montaa muutakin kirvelee SD:n vaatimaton menestys Ruotsin vaaleissa, mutta se siitä. Minua kiinnostaa keitä ovat häirikköluuserivätykset Keskustan määritelmän mukaan.

Jos näillä palstoilla on joku kepulainen, niin ehkä hän meille määrittelee ketkä ovat häirikköluuserivätyksiä. Kiitos.

Jääkö tuo upea sana elämään, samalla tavalla kuin elämään ovat ääneet sanat maahanmuuttokriittinen ja haittamaahanmuutto?

Tiedättekö muuten mistä tuntee pölhöpopulistin? Minäpä kerron. Pölhöpopulistin suosikkisanoja ovat paapominen, hyysääminen, ghetto, sossu, elättäminen ja veronmaksajan kukkaro. Ja tietysti Malmö, jossa hän ei ole koskaan käynyt.

Häirikköluuserivätys?

On tuo kansan kita karttuisa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä oon varmaan ainakin luuserivätys kun elämän valttikortit jaettiin vähän huonomman puoleisesti ja satuin sairastumaan työkyvyttömyyseläkkeelle asti.
Jonkun mielestä voin toki häirikkökin olla kun kehtaan olla olemassa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kyllä sinut jotenkin pitää aktivoida. Mutta ei hätää; kyllä hallituksella on suunnitelmansa sinuakin varten!

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #3
Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Itse olen ihannekansalainen, sillä olen 70-vuotiaana yhä töissä ja teen 55-tuntisia työviikkoja. Tosin nuorten kepulaisten mielestä vien heidän työpaikkansa ja syön heidän eläkkeensä. Koskaan ei ole hyvä.

Eikä tässä vielä kaikki: Hommasin joutilaaseen 120 neliön kerrostaloasuntoon vuokralaisiksi maahanmuuttajaperheen. Ovat nähkääs siisteimpiä asukkiata ynnä varmimpia maksajia. Eikä maksa sossu, ihan itse maksavat.

Olen näin syyllistynyt hyysäämiseen ja paapomiseen. Kepun jäseneksi en siis varmasti pääsisi vaikka polvillani rukoilisin.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

En hitossakaan, kyllä 40 vuotta jäsenyyttä riitti - sitten tuli Sipilä ja hurmos ja henkilöpalvonta. Kiitti mulle todellakin riitti.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #10

No sittenhän mitään vahinkoa ei ole tapahtunut.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Harvassa on suomalaiset jotka moista asuntoa vuokraavat, että kyllä luultavammin osallistut asumistukipyramidihuijaamiseen mikäli maahanmuuttajaperheesi ei sattumoisin itseääb työtä tekemällä elätä. Paapominen on ikivanha sana jota ei kukaan käytä ja hyysäämisestäkään ei kyllä paljoa puhuta.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kyllä perhe itsensä työtä tekemällä elättää. Itse asiassa hoitelen silloin tällöin ja osin isomman asuntonipun vuokralaisjuttuja, ja maahanmuuttajat ovat todellakin parhaita asiakkaita.

Julkisen sektorin tukia, takuita etc on eniten kantasuomlaisilla, ja asunnot hirveässä kunnossa.

Paapominen ja hyysääminen ovat persujen lempisanoja, mutta täällä kertaa sana "hyysääminen" kyllä käytti kepulainen.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Huvittaa kun Alpo Ripatti saa maistaa omaa lääkettään,niin paljon hän on kirjoitellut persurasisteista

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Alpo siis vain kalastelee samoilla vesillä, joita on aikaisemmin haukkunut. Mikä ylläripylläri. Ehkä hän on muuttunut mies tai ehkä on jokin toinen syy - veikkaan jotain toista syytä. Tosin hänen oma kuvauksensa itsestään on niin liikuttava että melkein kyynel tulee silmään... melkein.

En sano että varmuudella haistaisin tekopyhyyttä hänessä, mutta haistan tekopyhyyttä hänessä (viittaus internet-meemiin: "i'm not saying" meemi: https://www.google.fi/search?q=i%27m+not+sayin+mem... ).

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Tiedättekö mistä tunnistaa vanhan miehen kirjoittamaksi jonkun jutun ?
Minäpä kerron . Se on semmosta vimman raivolla jäärästi yksioikosesti kirjoitettua ehdotonta .

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Elämänkokemus opettaa, toisaalta huomaamaan toilailut herkemmin ja samalla kyllästymään kun kukaan ei koskaan opi mitään. Eikä enää tarvitse n.s. henkisesti huorata kun leipä ei ole kiinni verokirjan pysymisestä kapitalistin kassakaapissa (= vanha sanonta, nyk. enemmänkin verokortin pysymisestä kapitalistin käyttämässä palkanlaskenta-alihankintafirman aktiiviarkistossa).

Nikolai Holopainen

Sampo Terho:"Kansalaiset Ruotsissa ovat kyllästyneet palaviin autoihin ja siihen, että maassa on ihmisiä, joista kukaan ei tiedä mitään." Ovatko he, joista kukaan ei tiedä mitään häiriöluuserivätyksiä, vai he jotka kysyvät, että keitä työ ootta keitä työ ootta kun en mä tunne teitä? Tietysti on pölhöpopulista kysyä, että miksi tulijoita paapotaan ja hyysätään ja maa ghettoutuu ja tulijat elävät sossun siivellä ja kuka muu heitä elättää kuin veronmaksaja. Meno on kohta kuin Mälmössä. Ehkä määritelmät tarkentuvat aja kuluessa

Käyttäjän TomiVaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Kekkoslovakiassa työttömiä varten avattiin valtion työllisyysmaita, joissa työskentelemällä saattoi turvata oman ja perheensä toimeentulon. Työkykyistä pidettiin oikeutettuna avustukseen vain työtä vastaan. Työllisyystyömaat vakiintuivat nopeasti työttömyyspolitiikan keskeiseksi keinoksi ja antoivat politiikalla osuvan nimen: lapiolinja. Työmaita perustettiin eri puolille maata maanteiden, vesiväylien ja voimalaitosten rakentamiseksi sekä metsien hoitamiseksi. Enimmillään lapiolinjalla työskenteli lähes 100 000 henkilöä.

60-luvulla lapiolinja sai väistyä kun kekkoslovakialaiset muuttivat joukolla Ruotsiin. 70-luvn alussa väkiluku jopa laski maastamuuton vuoksi.

Käyttäjän teemukakkuri kuva
Teemu Kakkuri

Periaate oli ainakin sata vuotta vanha. Se vaikeutti 1860-luvulla nälkäkatastrofin kansanhuoltoa, kun kaikkein heikoimmista ei ollut hätäaputöiden tekijäksi. Pietarin rautatie, jota silloin rakennettiin hätäaputyönä, sai lisänimen "luurata".

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Totta, lopulta 1960-luvulla opittiin, ettei "lapiolinja" toimi. Pitkään siihen meni mutta lopulta "sokea kanakin löysi jyvän". Alkoivat tietkin valmistua nopeammin kun työmailla sai käyttää lapioita järeämpiä koneita maa-ainesten siirtelyyn. Puhumattakaan siitä, että sosiaaliturva alkoi saada inhimillisempiä ja toimivampia piirteitä.

Käyttäjän teemukakkuri kuva
Teemu Kakkuri

Oletko ihan varma sen kepulaisuuden suhteen? Maahanmuuttajavastaisuutta harvoin kuuluu siltä suunnalta. Jos niin on, niin se on aika harvinaista ja olen täydellä syyllä pahoillani.

Käyttäjän teemukakkuri kuva
Teemu Kakkuri

No nyt löysin. Taidat tarkoittaa Alpi Ripatin blogia. Se oli ikävää luettavaa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Taisi olla joku Alpi Ripatti, Keskustan Tikkurilan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja. Oman teksitnsä mukaan.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Koville se näyttää nyt ottavan vanhalle ex-kepulaiselle, kun joku kepulainen lanseerasi sanan "häirikköluuserivätys", että täytyi oikein oma juttu kirjoittaa asiasta.

Onko Siikala muuten itse käynyt koskaan tutustumassa Tukholman mamulähiöihin, se voisi tehdä hyvää? Itse olen niissä asunutkin.

Orimattilassa ei varmaan ole mamulähiöitä, asuuko siellä edes yhtään somaleita ja arabeja?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Olen toki käynyt Tukholman lähiöissä, mutta Malmö on tutumpi.

Orimattilassa asuu hyvin erilaisia ihmisiä, jop pikimustia, ja tietysti meillä oli tällä myös vastaanottokeskus. En kysele ihmisiltä ovatko he somaleja, arabeja vai kepulaisia, mutta oikein hyvin kaikki tulevat keskenään toimeen, romaneja myöten. Paitsi ehki kepulaiset.

Olen näihin "mamu-lähiöihin" tutustunut jo aika nuorena mm. Pariisissa, New Yorkissa etc. Aikanaan asuin Nastolassa todella suuren somalien vastaanottokeskuksen lähistöllä

Vaika olin 40 vuotta kepun jäsen, ja monen kepulaisen uran takuumies, niin eivät nämä tämän päivän kepulaiset enää minua juuri hätkähdytä. Heitä kun on kahta sorttia; osa on kokoomuslaisia ja osa persuja.

En usko että edes Alkio jaksaa enää haudassaan pyöriä. Taitaa hänkin uskoa siihen, että Juha Sipilä on uusi jumala.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Sen verran puolustan Siikalaa, että Orimattilasta käsin näkee aika paljon. Se on hiukan etäällä nurkkaLahdesta, eikä Kouvolakaan häiritse. Siellä on myös Hesarin juuret Orimattilan Sanomissa "Kulen" suvun kautta, taidetta Soile Yli-Mäyryn linnassa, entiset kaupunginjohtajat trumpetti huulillaan, Hanskin edelleen elävä bensa-asema jne. Ai niin hiukan syrjempänä Mallusjoella ex- säämies Ahti Rantasen ennusteet, jotka osuivat kohdalleen paremmin kuin Pekka Poudan. ESS ei siellä meinaa saada valtaa mitenkään värittämään uutisia.
Maalta näkee kauemmas ja Siikalan tekstit värittävät Orimattilan nykyistä harmautta. On siellä kosolti kepulaisa Siikalalle kapuloita rattaisiin panemassa.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Oliskohan tämä keskustassa yleinen linja, Oulussa kaupunginvaltuutettu pani paremmaksi. Puheista kohu: Keskustan ex-kansanedustaja kutsui syrjäytyneitä ”ihmisroskaksi” valtuuston kokouksessa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/20180910220119....

Täältä löytyy vido kyseisestä kokouksesta
https://www.facebook.com/search/top/?q=sebastian%2...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset