PekkaSiikala11 Harva tietää ja useimmat luulevat

Aivokuvaus paljastaa venäläisagentit - Ja media muokkaa asenteitamme

Kaikki vieras ja etenkin ulkomaalainen koetaan Suomessa herkästi uhaksi. Erityiseksi uhaksi koetaan naapurimaamme Venäjä, jota vastaan koko maailma valmistautuu puolustautumaan. Eikä tässä vielä kaikki, sillä Suomessa asuvat Venäjän ja Suomen kaksoiskansalaiset koetaan jo niin suuriksi uhkatekijöiksi että heidän aivojaan on ryhdytty kuvamaan.

Asialla on Aalto-yliopisto ja uutinen on Helsingin Sanomista:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005825800.html

Ennen asiat pyrittiin selvittämään mittaamalla kalloja, mutta nyt moderni tiede kurkistaa koneineen ja digilaitteineen suoraan epäiltyjen päiden sisälle.

Kaikki arvot, asenteet ja ajatukset paljastuvat. Kätevää.

Uskokoon ken haluaa. Minä en usko. Mutta uskon kyllä siihen että lukijoiden päiden sillä jotain tapahtuu, ja niihin päihin jälkikin jää, kun tuollaisia uutisia lukee.

Kenties tutkimuksen tuloksetkin joskus julkaistaan, mutta uutinen on jo toki tehtävänsä tehnyt. Tosin sitä ei tutki kukaan millään vekottimella.

Joten ei muuta kuin hyvä tätäkin päivä kaikille.

Niin, ja muistakaa pelätä. Etenkin venäläisiä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Risto Koivula

Paskat sieltä mitää paljastu.

http://tyynekuusela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/11200...

"Päätöksenteon magneettikuvantaminen" on huijausta
22.7.2012 01:11 R. Tyyne Kuusela 6 kommenttia

ilmoita asiaton viesti

Oppimisen ihmisellä aiheuttamista muutoksista aivojen harmaassa ja valkeassa aineessa uusi seikkaperäinen esitys:

www.nature.com/neuro/journal/v15/n4/full/nn.3045.h...

" Plasticity in gray and white: neuroimaging changes in brain structure during learning

Robert J Zatorre, R Douglas Fields & Heidi Johansen-Berg

Nature Neuroscience 15, 528–536(2012) doi:10.1038/nn.3045

... "

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Jokin kummallinen näkö- ja puhekykyä rajoittava virus näyttää vaivaavan venäläisiä putinkriitikkoja.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

On meillä suomalaisillakin omia viruksiamme. Yksi tunnetuimmista on se, joka sanan Venäjä kuullessaan kääntää järjen pois päältä melkein kenen tahansa nupista. Niin että Uralille vaan.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Siikala kun kuulee Venäjä-sanan, alkaa automaattinen reaktio siitä, miten tuota väärinymmärrettyä, itseään vain puolustavaa maata voisi pahan lännen kustannuksella puolustaa. Järkevät ihmiset eivät sen sijaan koskaan luota tuon häirikkövaltion yhteenkään sanaan ja pitävät sitä täysin oikeutetusi Suomen ainoana sotilaallisena uhkatekijänä, jota se on aina ollut.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #9

Kajanto tuli todistaneeksi Siikalan viestin yhden perusprinsiipin. Suomessa on joukko ihmisiä jotka eivät siedä Venäjästä puhuttavan kuin hampaat irvessä. Jos siis lipsuu ikiaisen perivihollisen, jo v.1917 asti, demonisoimisesta mainiten Venäjän jotenkin muuten kuin äärimmäisen negatiivisessa valossa, syyllistyy putinistiseen ry**nperseen nuolemiseen.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #11

Minulla on täysin vankat perusteet ja faktat todeta, että Suomen ainoa sotilaallinen uhka on ollut, on ja tällä menolla tulee olemaan: Venäjä. Mitään muuta sotilallista uhkaa ei Suomella ole. Sinulla Myyryläinen ei koskaan paljon muuta tule kuin Venäjän ja sen toimien jatkuvaa selittämistä ja puolustamista, aivan kuten hengenheimolaisellasi Luomalla.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #12

Pikemminkin vastustan kaikenlaista sodanlietsontaa, etenkin sellaista joka uhkaa meitä Suomessa asuvia ikään, sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, ihonväriin, etniseen taustaan, uskontoon, kätisyyteen, kieleen j.n.e. katsomatta.

Jos joku kokee sen Venäjän puolustamisena niin pisteet rauhantahoituudesta mennevät sinne, vai kuinka? En tosin ole ihan yhtä vakuuttunut siitä kuin Kajanto näyttää olevan.

Toivottavasti saamme mahdollisimman pian M.Vire-Tuomisen Rauhanlain nimellä tunnetun eduskunta-aloitteen eteenpäin. Siis ehdotuksen Rikoslain muuttamisesta niin, että sodanlietsonta olisi rangaistava rikos.

P.s. Olen ottanut täällä Puheenvuorossa kantaa moneen muuhunkin asiaan mutta ilmeisesti Kajanto ei seuraile esimerkiksi taloutta, sukupuolien ja seksuaalisten suuntautumisten sekä muiden tasa-arvoa, uskontoa, ympäristöä, sananavapautta, puoluepolitiikkaa, ideologioita y.m. koskevia keskusteluja?

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #13

Turha selitellä , Myyryläinen, minulla on edelleen silmät päässä ja lukutaito tallella.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

"Erityiseksi uhaksi koetaan naapurimaamme Venäjä, jota vastaan koko maailma valmistautuu puolustautumaan"

Tavallaan tasapeli kun tuntuu että naapurimme Venäjä myös valmistautuu puolustautumaan melkein koko muun maailman muodostamaa uhkaa vastaan

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

No jaa, Venäjän valmistautuminen on jokseenkin minimaalista, ainakin rahalla mitaten. Muutoinkin minusta tuo Venäjään kohdistuva viha ja pelko ovat hassuja; pelätään että Venäjä valtaa koko maailman, ja todistetaan samaan hengenvetoon että se on kuihtuva köyhä maa, jonka kansantalouden koko on mitätön ja joka romahtaa omaan mahdottomuuteensa.

Niitä vaarallisia niin monen pelkäämiä venäläisiäkin on kaiken lisäksi huomattavasti vähemmän kuin on asukkaita vauraassa EU:ssa.

Ehkä juuri siksi tarvitaan jatkuvana virtana pelottelu-uutisia?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Oli miten oli niin Hesarin uutinen muokkaa mielipiteitä tehokkaasti. Henkilöt, joilla on sekä Suomen että Venäjän kansalaisuus koetaan kohta hirvittäväksi uhaksi.

Täytyyhän sen niin olla, kun oikein Aalto-yliopisto kuvaa tällaisten henkilöitten pääkoppia. Ei kai kaksoiskansalaisten kalloja kuvata minkään muun kuin sen vuoksi että pelätään niistä salaisista sopukoista löytyvän Venäjä-mielisyyttä?

Milloinkahan Ruotsi ryhtyy kuvamaan suomalaistaustaisten aivoja?

Jos jollekin on jäänyt epäselväksi mikä on jutun juoni, niin jutun juoni on pelottelu, ja pelottelijana toimii Helsingin Sanomat.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Eikös ruotsalaiset analysoineet meidät jo 1800-luvulla alkukantaisiksi turaaneiksi jotka eivät pysty muodostamaan sivistynyttä yhteiskuntaa. Emme siis pystyne muodostamaan uhkia heille kuin Slussenin siltojen alla ja nekin on purettu jo pois ja tilalle rakennetaan parhaillaan uutta ehompaa johon ei varmaan alkukantaisemmat elämämänmuodot sovi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

On sinänsä hyvä asia, että Pekka Siikalaa ei arvottu mukaan tuohon 24 kantasuomalaisen ryhmään, sillä kuvantamistulokset olisivat saattaneet vääristyä kantasuomalaisten aivotoiminnan osalta merkittävästi.

Siksi toiseksi aivokuvaus paljastaa venäläisagentit :)

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

No jaa, omat hörhönsä täälläkin puhumassa perättömiä ihmisistä joita eivät ole koskaan tavanneet. Sitä kutsutaan soiaaliseksi mediaksi ja kansalaisjournalismiksi.

Mutta tottahan tuo, siinä mielessä, että kuvaus aivoistani olisi voinut paljastaa Normandian, Pennsylvanian, Mentonin, siis tuon pienen miellyttävän kaupungin Ranskan ja Italian rajalla. Ehkä kuvassa olisi näkyny myös Skåne ja Jyllanti. Nuo kaikki myönteisinä asioina.

Negatiivisiin kuviin olisi voinut pulpahtaa Moskova, jossa olen saanut pahan ripulin, Venäjän rautatiet, joilla aikanaan tuli merisiaraaksi, ja muutama venäläinen, jotka kaikki ovat yhä minulle velkaa aika ison kasan kaikkea. Ainakin parisataa hevosta ja runsaasti rahaa.

Joten ihan hyvä ettei minun nuppiani kuvattu.

Noin periaatteessa inhoan venäläisiä. En siksi että he ovat venäläisiä, vaan siksi että he ovat hitaita eivätkä pysy missään sovituissa aikatauluissa. Tosin samaa vikaa on ranskalaisissakin.

Parhaiten olen aina tullut toimeen amerikkalaisten kanssa. Halki, poikki ja pinoon, eikä mitään sopimuspapereita tarvita!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset