PekkaSiikala11 Harva tietää ja useimmat luulevat

Vaalit lähestyvät - Täältä on häivyttävä!

Lähestyvät vaalit tuovat sosiaaliseen mediaan, siis tännekin, väkevää tunnetta, huonoa käytöstä, kiihkoa ja ihan vihaakin. Suunnilleen kaikki mahdolliset vähemmistöt otetaan maalitauluiksi ja puhutaan niin niistä kuin muustakin puuta ja heinää.

Suomenruotsalaiset, maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat, romanit ja viimeistään Venäjä ja venäläiset paljastetaan etuja nauttiviksi varkaiksi jotka uhkaavat isänmaatamme. Niinpä eilen törmäsin täällä blogiin, jossa kerrottiin SKE nimisen puolueen perustamisesta. Lyhenne tulee aatteesta Suomen Kansa Ensin.

Vähän epäselväksi jäi ketkä ovat Suomen Kansaa ja ketkä eivät, mutta hittoako tuosta.

Oli miten oli niin hyvän kasvatuksen saaneena perin sivistyneenä ihmisenä ymmärrän poistua näiltä solvausfoorumeilta siihen asti kunnes vaalit on käyty ja tunteet ja tuoksut ovat laantuneet.

Jos elää saan niin tapaamme eduskuntavaalien jälkeen. Ehkä.

Nauttikaa tästä totuuden jälkeisestä ajasta, jonka ihan itse olette blogeillanne ja kommenteillanne rakentaneet.

Minä haen nyt jääkaapista suklaata ja luen nipun lähes 100 vuotta vanhoja lehtiä.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän HeikkiJokinen kuva
Heikki Jokinen

Sinulla on mukavan ironinen pilke silmäkulmassa ja osaat tuoda esille hyviä huomioita suomalaisesta politiikasta ja mediasta. On harmi, jos jäät pitkälle tauolle.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

No vaalien jälkeen saatan palata.

Erehdyin nyt keikkumaan palstoilla useamman päivän peräkkäin, ja se kyllä vei mehut. Parhaiten minulle näet sopii kurkistus tänne kahden viikon välein. Ja sitten kiiruusti pois!

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Viikko vaalien jälkeen on pahin. Medioissa ja varmasti täälläkin tehdään kaikenkarvaisia analyyseja maan tilasta vaalien jälkeen. Studioihin raahataan politiikan toimittajia ja ammattilaisia kertomaan syväluotaisia analyyseja maan poliittisesta ilmapiiristä.

Totuus... Äänestäjät päättivät antaa toisen joukkueen sählätä seuravaaksi

Tietysti onhan niitä analyyseja huomattavasti mukavampi lukea, jos me voitamme. (Isossa maailmassa futisjoukkueiden kannattajat käyttävät fanittamastaan joukkueesta puhuessa termiä "WE").

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Juu, enhän minä uskalla ihan heti vaalien jälkeen palata. Ehkä kuukausi vaalituloksen julistamisen jälkeen on sopiva hetki.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Itse asiassa minulla ihan pätevä syykin sille että otan etäisyyttä kansan äänekkäseen vähemmistöön. Olen nähkääs lupautunut tekemään vaalityötä erinomaisen kansanedustajaehdokkaan hyväksi, ja ellen pidä täältä taukoa niin varamsti synkistyn siinä määrin että ehdotan hänelle alan vaihtoa ja politiikan unohtamista!

Ei, kyseessä ei ole vasemmistoliiton, kommunistien, demarien eikä vihreiden ehdokas.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Eikös vaalit ja niitä edeltävä aika ole juuri sellaiset kuin me äänestäjät epäsuorasti määräämme. Puolueet ja kaikenmaailman lobbarit, mediat ja vaaliavustajat toimivat juuri niin kuin on tutkittu enemmistön meistä, vaalikarjasta edellyttävän, miksi ihmeessä ne muulla lailla toimisivat.

Miksi pistää pää pensaaseen juuri kun laisellasi teräväkatseisella kirjoittajalla olisi meheviä väitteitä ja uskotteluja alasammuttavaksi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Blogisti puhuu ilmeisesti 18.11.2018 järjestettävistä seurakuntavaaleista, joten kovin kauan emme ilman Pekka Siikalan mielipiteitä joudu elämään täällä US:n Puheenvuorossa.

Elämmehän nytkin eduskuntavaalien (2015) jälkeistä aikaa.

P.S. Eduskuntavaaliehdokas voi olla myös seurakuntavaaliehdokas.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Siikala valittakoon vaaleissa Suomen diktaattoriksi. Vaikka kilometrejä on niin on sitä munaa, toisin kuin näissä nykyajan laittomuuksia puoltavissa päähörhöissä ;@

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Siikala, onnea ja menestystä alkavalle "uralle". Voisinko ajatella, että käänsit uuden lehden uuden sivun!!

Käyttäjän TomiVaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Tämä voisi kiinnostaa: https://ilmakilta.info/docs/viron_lentajat_taistel...

Webbikirjan aiheena on Saksan ilmavoimissa lentäneet virolaiset yöpommituslentäjät 2.maailmansodassa.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Elämöinti somessa vaalien aikana on turhaa. Tulos on jo etukäteen taputeltu juttu. Äänestäjille keppiä ja punaviherhallitus valtaan.

Demokratiassa äänestäjät eivät äänestä väärin.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

No ei muuta kun otat suunnan yhdeksän nolla.
Siellä on tilaa.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

"Suomenruotsalaiset, maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat, romanit ja viimeistään Venäjä ja venäläiset paljastetaan etuja nauttiviksi varkaiksi jotka uhkaavat isänmaatamme".

Vastaus:

- Suomenruotsalaiset= Yritteliäitä suomalaisia ja ansaitsee paikansa täällä jo vuosisdatojen ajan.

- Maahanmuuttajat = Noin 10% töissä, hyvä heille ja integroituneille. Osa työttömänä kun ei saa työtä vaikka haluaisi. En syytä heitä. Suurin osa ei työllisty, varsinkaan musliminaiset, joidenka "ammatti" on kotiäiti ilman Suomenkielen taitoa, edes auttavaa. Taitaa olla 70% ainakin, jotka eivät edes halua uussuomalaiseksi.

Jatkuu... Työperäinen maahanmuutto on hyvä asia, jos sillä saadaan lisää osaajia.
Siirtolaiset, jotka kulkevat tukien perässä maasta toiseen, pois heti maasta. Näitä kymmeniä tuhansia. Onneksi osa poistettu jo maasta.
YK:n turvapaikanhakijat ok, kunha kiintiötä ei nosteta.
Tästä voisi kirjoittaa pitkänkin tarinan, mutta eiköhän kaikki järkevät ihmiset jo tiedä, että hyväksikäyttösiirtolaisuus ei ole hyvä asia.

- Romanit= Jos Siikala tarkoittaa Suomen romaaneja, he ovat täällä olleet jo yli 500 vuotta. Minulla ei ole heitä mitään vastaan, kunhan tekevät tai edes yrittävät tehdä töitä, kuten muutkin. Tunnen yhden hyvän yrittäjän, jolla suomalaisia työntekijöitä ja myös muitakin, jotka tekevät töitä. Kaikki ei tee, mutta ei tee kaikki suomalaisetkaan. Ulkomaalaiset Romanian ja Bulgarian kerjäläiset ja mafian rahankerääjät ja rikolliset kattokauppiaat yms. pois maasta heti! Kerjääminen kielletty voimaan heti.

Venäläiset= Minulla sattuu olemaan venäläisiä ystäviä ja he ovat ahkeraa porukkaa. Osa yrittäjiä. Minulla ei ole Venäläisiä mitään vastaan.

Suurin rosvoporukka on Suomessa: Romanian ja Bulgarian mustalaiset, Baltian HIT&RUN rikolliset, joihin myös Puolalaiset rikolliset kuuluu..Englannista ja Irlannista kulkeutuneet rosvokaravaanarit/ katto ja remontti kauppiashuijarit.

Siikäla ei taida ymmärtää, että me kannatamme pakotteiden poistamista Venäjän kanssa ja vastustamme Natoa. Mieluummin hyvää yhteistyötä, kauppaa Venäjän kanssa.

Ei se tarkoita sitä jos on Isänmaallinen tai kansallismielinen, että vihaa sitten kaikkia maailman asioita. Minun isänmaallisuuteni perustuu isiemme ja äitiemme kovaan työhön tämän maan rakentamiseksi. Miksi pitäisi joidenkin ulkopuolisten antaa pilata tämä kalliisti rakennettu maa ilmaiseksi?

Tätä en ymmärrä tältä hörhövihreiltä ja vasemmistolta.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Minä taas en ymmärrä tuota vihan määrää? Missä sitä noin paljon ilmenee? - Ei ainakaan täällä Usarin palstoilla sitä huomaa? Toki kritiikkiä voi joihinkin epäkohtiin kohdistua, mutta eihän se vihaa ole, vain erilaisia mielipiteitä. Suomi on hyvä maa:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset