PekkaSiikala11 Kaikki on paremmin kuin ennen

Pahaa persua ken pelkäisi - Ei tietysti kukaan

Monet perussuomalaiset  antavat ymmärtää että perussuomalaisia pelätään. Monet perussuomalaiset antavat myös ymmärtää että heitä vainotaan ja Facebookin avulla tietysti. On se niin väärin. Siellä ne valvojat valvomossa istuvat persuejn tilejä poistelemassa.

Minua on kuitenkin jäänyt jokunen asia vaivaamaan.

Missä sijaitsee Facebookin Suomen valvomo, se paikka jossa luetaan persujen viestejä ja tilejä poistellaan hiki hatussa?

Paljonko väkeä tuossa valvomossa on töissä? Kuinka suuri työllistävä vaikutus sillä on? Tunteeko joku, ihan kuka tahansa, jonkun joka on töissä siellä valvomossa?

Eikä tässä vielä kaikki, sillä minua ovat jääneet vaivaamaan myös seuraavat kysmykset.

Miksi perussuomalaisia pelätään, ja miksi heitä pitäisi pelätä?

Miksi perussuomalaisia vainotttaisiin tai vainotaan? Miksi Facebook vainoaisi perussuomalaisia? Kuka vainoamisesta Facebookille maksaa?

Onko kyseessä jokin uusi ja tuntematon salaliitto? Kuka sen takana on? Soros? Tarvitaanko Suomeenkin Stop Soros laki?

Jos kyseessä on salaliitto, niin mihin tuo salaliitto pyrkii? Pyrkiikö se islamisaatioon ja Euroopan asukkaiden vaihtamiseen?

Mistä on kysymys? Miksi pitää pelätä? Mitä pitää pelätä? Ketä pitää puolustaa? Miksi?

Vai onko kaikessa lopultakin vain kyse poliittisesta propagandasta ja halusta päästä eduskuntaan tai mepiksi, tai miksi tahansa minne tahansa missä tienaa paremmin, keinoista välittämättä?

Jään odotamaan viisaita vastauksia. 

Kiitos.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (62 kommenttia)

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Aah, taitaakin olla kyse Venäjästä ja hävittäjähankinnoista, joissa persut ovat asettuneet vihervasemmiston tueksi?

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267998...

Minäkään en hirveästi noihin hävittäjiin usko, vaikka en ole persu enkä luultavasti edes vihervassari, mutta jätän kuitenkin hävittäjähankinnoista päättämisen muiden kuin itseni vastuulle, vaikka suku ilmavoimissa on palvellut, osa ihan lentäen.

Mutta nyt voidaan esittää lisäkysymys: Ovatko perussuomalaiset Venäjän asialla, ja siksikö amerikkalainen Facebook heitä vainoaa?

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Voi voi Pekka sä alat vanhenee,jutut alkaa olla kuin Huru-ukolla

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tuosta kommentista ei saanut valaistusta yhteenkään kysymykseeni. Eikä mihinkään muuhunkaan.

Kommentin sävy kuitenkin viittaa siihen, että kommentoija on pelätty ja vainottu perussuomalainen. Muut tuskin ketään Huru-ukoksi nimittelevät! Ja kommentoijan kuvakin on niin hämärretty että kuvassa voi olla kuka tahansa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

On tosiaan niin hämärretty että näyttää ihan huuru-ukolta. Otan huurteiseni mieluummin kyllä hanasta.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Asiahan on nimittäin niin, että miksi sitten "ilmiannetaan" persujen kansanedustajaehdokkaitten kotisivuja ja niissä olevia juttuja ja esityksiä? Oltko noin sinisilmäinen, että muka FBssa olisi joku moderaattori tekemässä noita töitä? Siellä on perusautomatiikka karsimassa jonkun kriteerin mukaan sanomisia, sallittuja ja sallimattomia sanoja taikka artikkeleita taikka kuvia ja videoita, mutta suurin "työläisväestö" ovat ne myyrät , jotka "ilmiantavat " jopa ihan kiusallaan puheenvuoroja, oli niissä kiellettyä taikka ei. Jos jollekin tulee paha mieli mitä joku on kirjoittanut taikka muuten vaan, niin aika herkästi se ilmoitusnäppylä löytyy.
Esim Nurmijärveläisen kansanedustajaehdokkaan Maiju Tapiolinnan puheita on bannattu nyt viime aikoina aika paljon, sanoisin että liiankin ja kutenkin hän on saanut niitä takaisin seinälleen, kun on valittanut asiasta . Silloin on joku "ihminen" siellä lukaissut jutun ja todennut että ei ole aihetta bannaukseen. Viimeksi bannausilkityöstä on jäänyt kiinni demari, entinen joku toimittajamikälienee, jota taitaa Maijun persoona nyppiä ihan olan takaa. Hieno asia muuten, että heitä saadaan kiinni myöskin ja voidaan kertoa yleisesti mitä tekevät.
Estävät ihmisen sananvapauden toteutumisen ja hänen omien ajatustensa vaihtamisen muitten kanssa. Perustuslaissa meille on annettu se oikeus. Kahden taikka jonkun ryhmän ajatusten vaihto ei kuulune sivullisille?
Tuollaista peliä nyt harrastetaan , mutta mielestäni vaalirauha täytyisi olla kaikilla ehdokkailla puolueesta riippumatta.
Olen muuten sitä mieltä, että myöskin bannausta ilkivaltana ja kiusaamimuotona käyttävien pitäisi saada rangaistus aiheettomasta ilkivallasta. Ehkäpä se vielä tulee ajankohtaiseksikin.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Eiköhän facebookilla ole pakko olla jossain suomalaiseen sisältöön keskittynyt ryhmä, joka vastaanottaa ilmiannot ja sitteen osan poistaa, tuskin kerkeävät edes kaikkia perusteellisesti tutkimaan.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Niin. Vaan kuinka iso on tuo ryhmä, ja vainoaako se erityisesti perussuomalaisia? Taidatkos sen sanoa?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Vähän vaikea mennä sanomaan siitä mitään. Todennäköisesti niille tulee todella paljon ilmoituksia, joten tuskin kerkee kuin muutamiin tapauksiin reagoimaan. Se minkälainen linja niillä on niin on ihan arvailujen varassa. Siihen en osaa sanoa mitään, enkä arvaile mihinkään suuntaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tietääkseni tuo sensuuriryhmä on Irlannissa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Istuukohan siellä paljon suomalaisia?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #18

Vaikea sensuroida jos ei suomea taida.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #21

Mielestäsi siellä siis on suomalaisia. Onko sinulla asiasta jotain luotettavaa tietoa? Paljonko siellä on suomalaisia, kuka heille maksaa, ja kenen antamien ohjeiden mukaan he sensuuria harjoittavat?

Tuo kaikki olisi hyvin tärkeätä tietoa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #22

Sinulle riittää tieto että sensuuri toimii.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Muistan kun Vistbakka oli yksin PS.ta eduskunnassa ja sanoi "meitä pelätään" silloin se huvitti. Mutta tulihan ne jytkyt myöhemmin

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ja onko siis nyt syytä pelätä, kun jytkyt tulivat?

En ole huomannut perussuomalaisten hallituksessa tai hallituksen ulkopuolella saaneen aikaan juuri mitään, saati jotain pelättävää, paitsi kovaa ääntä ja hauskoja herjoja, joissa ei mitään pelättävää ole.

Ja sittemminhän jytky hajosi pirstaleiksi, perusteellisen sinisesti salamoiden.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ja minä kun luulin että kyllä kansa tietää. Olinko väärässä, koska yhteenkään kysymykseeni ei ole tullut selkeätä vastausta. On kyllä Huru-ukoksi nimitelty ja pyöreitä puhuttu.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Sinähän sovit joukkoon sitten kun nenä päähän?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Kyllä siihen asiaan täytyy saada selvyys ja vastaus vähintään eduskunnasta, mieluummin oikeusasiameheltä.
.
Ville Taviolta kirjallinen kysymys poliittisesta some-syrjinnästä

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) on tänään jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen sosiaalisen median yritysten harjoittamasta poliittisesta syrjinnästä. Tavio pitää huolestuttavana, että sensuurilla ja kirjoituskielloilla yritetään vaikuttaa vaaleihin.

Tavion mukaan viime aikoina on useita kansanedustajaehdokkaita ja kunnanvaltuutettuja asetettu sosiaalisessa mediassa kirjoituskieltoon ja heidän sivujaan on poistettu. Myös Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon Twitter-tili lukittiin.

https://www.aamuset.fi/uutiset/4449546/Ville+Tavio...

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tulisiko perustalakiamme sanavapauden turvaamiseksi muuttaa seurtaavsti:, Median on omalla kustannuksellaan kansalaisia varten ylläpidettävä ilmaisia blogialustoja siten ettei niillä alustoilla julkaistavia kirjoituksia tai kommentteja voi kukaan moderoida, poistaa, rajata tai kieltää millään perusteella. Tämä muutos koskee myös Facebookia ja Twitteriä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Median on omalla kustannuksellaan kansalaisia varten ylläpidettävä ilmaisia blogialustoja.."

Persusanastolla tuossa pitäisi lukea kansaa varten.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Noin on näkkileipä. Nurmijärveläisen Maiju Tapiolinnan kotisivuilla olleita tekstejä on eliminoitu ihan olan takaa ja niin on muittenkin edustajaehdokkaitten. Hän on saanut niitä tekstejään takaisin valitettuaan asiasta,vastaus= maininnalla että ei ole aihetta bannaukseen. Joku niitä valituksia ainakin varmasti lukee noin ollen.
Osaan bannausilkivallasta Maiju saikin jo vastauksia tekijöistä ja lisää odottelee.
He, jotka käyttävät tuota jonkinlaisena aseenaan, saanevat varoa vastaisuudessa, koska heidät pystytään saamaan selville. Asia on vaan niin, että heidät pitää saada myöskin edesvastuuseen siitä mitä tekevät, kuten muutkin kiusaajat. Pelkällä kiusanteolla ovat vaan naamakirjan rikostovereita, jos niin voidaan sanoa.
Onhan tietysti ihan aiheellisiakin bannauksia ja se on taas sitten toinen juttu.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä ihan selvästi on koko suomenlaajuinen salaliitto käynnissä. Mediatalot ja hallituspuolueet ovat käskeneet facebookkia ja twitteriä poistamaan persujen tarinoita.

Sillä totuushan on vaarallista, ja persuthan tietävät ainakin raiskauksista ja maahanmuuttajista kaiken, siis paljon enemmän kuin kukaan muu suomalainen.

Tämä on nyt lopun alkua, vielä hetken kansa tähän tyytyy, mutta sitten tulee perussuomalainen keltaliiviarmeija vahvistettuna Odineilla valloittamaan eduskunnan vaalituloksella.

Saamme vihdoinkin nämä isänmaalliset ja suomalaisia puolustavat henkilöt valtaan.

Ei meillä siis mitään hätää ole, tämä salaliittoo paljastuu pian, kysy vaikka dosentilta.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Olympiastadionillahan on näitä suuria kansankokouksia, joihin kaikki muut kuin persut saavat henkilökohtaisen kutsun. Sisään pääsee kunhan osaa anti-persu käsitervehdyksen. Siellä näistä persunvastaisista toimenpiteistä sovitaan viikottain. Muistelen nähneeni sinutkin siellä takakaarteen kolmosrivissä.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Ihmeellistä irvistelyä asiasta. Mikä ihmeen keltaliivi taikka Odinijuttu?
Keltaliivit lienee puolueeton ryhmä jossa on ihmisiä puolueista ja kansallisuuksista riippumatta. Siellä ovat pielessä olevat asiat tapeetille. Odnit on taas odinit ja ihan toinen juttu. Tuskin perussuomalaiset heihinkään samaistuvat.
Perussuomalaisia kannattajia on jo yli 500 000, erilaista ja omilla tavoillaan ajattelevia , ei yhteen muottiin puristettuja ihmisiä , jotenka ihme juttu että kehtaat kirjoitella noin ikävästi. Tutkaile muitakin puolueita, mitä niistä mahtanee löytyä, Li ja ryhmä rämä joka tekee ilkivaltaa? jne Vai eikö uskallusta taikka taitoa siihen löydy?

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Jaa että esimerkiksi Odinit ovat Odineita (ja varmaan muutkin äärioikeiston elementit), ja eivät liity Persuihin mitenkään, mutta näköjään vastaavasti sitten taas anarkistit voi kuitenkin sopivasti liittää Vasemmistoliittoon. Näköjään säännöt muuttuvat aina sitä mukaa miten se agendaan sopii.

Mitä noihin kahteen ääriryhmään taas yleisemmin tulee, niin parempi ilkivalta omaisuutta kohtaan kuin väkivalta ihmisiä.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Vaaleihin vaikuttamista lähempää kuin Venäjältä?

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085570...

PS:n pj. Halla-aho on bannattu juuri ennen vaaleja Twitteristä. Neuvostoliitossa sensuroitiin väärät mielipiteet. Just before the election, Chairman of the Finns Party Halla-aho has been banned from Twitter. In the Soviet Union, false opinions were censored.

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085492...

Arvopohja on muuttunut kaikilla muilla puolueilla sopivasti juuri ennen vaaleja. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että muut ovat puolueet ovat sittenkin valmiita tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa? Perussuomalaisten #arvopohja pysyy, muiden puolueiden #arvopohja muuttuu.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Vastauksia kysymyksiin yhä odotan. Niitä ei kommentissasi olut ainoatakaan. Kaikkea muuta kyllä oli.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Mielestäni kommenttini oli ns. epäsuora vastaus eli että myös twitterissä menetellään samoin.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #16

Onko Twitterissäkin meneillään perussuomalaisiin kohdistuva ajojahti?

Osaatko kertoa missä päin maailmaa istuvat ne, jotka Twitteristä perussuomalaisia poistelevat? Twitterin pääkonttoriha on San Franciscossa Yhdysvalloissa ja yhtiön toimitusjohtaja taitaa olla Jack Dorsey.

Sielläkö nämä poistot suunnitellaan ja päätetään? Onko toimitusjohtaja Dorsey mahdollisesti demari tai kepulainen? Vai onko häntä syytä epäillä vihreäksi tai vasemmistoliittolaiseksi?

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen Vastaus kommenttiin #17

Eräs verkkojulkisuuden tutkija Helsingin yliopistosta arvioi, että Halla-ahon käyttämät "pahat sanat" (rasistiset tai vihapuheiset) ovat osuneet Twitterin algoritmiin tai vastustajat (esimerkiksi vaaleihin vaikuttavat tahot) ovat merkanneet ne "ei-kivoiksi" sanoiksi.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

odotan nyt vaan rauhassa tuonne Huhtikuulle. Kyllä ne vastaukset sieltä tulevat.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ei persuja pelätä ei siihen ole mitään syytä, mutta persut, he pelkäävät vähän kaikkea. Vanhoja puolueita, EU:a, muslimeja, vääristeleviä tiedotusvälineitä, kuten Yle:a ja Hs:a. mutta ennenkaikkea he pelkäävät tulevaisuutta ja totuutta ja siksi he luovat mielikuvaa, että heitä vainotaan, heitä syrjitään ja he ovat erilaisten salaliittojen kohde.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Selitys kuulostaa hyvin uskottavalta. Se saatta jopa osua ihan napakymppiin.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

En ymmärrä pointtiasi. Miksi perussuomalaisten pitäisi pelätä jotakin? Eikö nyt ole niin, että vanhat puolueet ovat yhtäkkiä alkaneetkin itse "persuilla" kun huomasivat että ei tule ilmastovaaleja ei ja alkaa olla jo hätä housuissa kannatusten kanssa.
Tiedotusvälineet ovat kyllä aika kiitettävästi jättäneet kertomatta asioista joista olisi pitänyt kertoa meille. Hallituksen herrat ovat taas valehdelleet silmät kirkkaina kansalle ja äänestäjien äänestämät edustajat eivät enää ole edustaneet kansaa pitkään aikaan, vaan puoluejohtajiaan, jotka määräävät mitä nappia milloinkin äänestyksessä painetaan ja mitä asioista ajatellaan. Siinä on järjenkäyttö jo aika kaukana.
Jos suomalaiset ihan aikuisten oikeasti ovat asioiden näin ollen tyytyväisiä mitenkä maa makaa, niin olkaa hyvä vaan.

Olli Kankaanpää

Mihin helvettiin Paavo Väyrynen ja Helsingin media tai Juha Sipilä ja Yleisradio unohtuivat?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei kai kukaan persuja pelkää vaan sitä ääliömäisyyttä joka joistain heidän jutuistaan paistaa läpi.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Majurin mielestä varmaan on järkevää että suomalaiset veronmaksajat kustantavat nuorien terveiden miehien täysihoidon Suomessa, kustannukset vuodessa yli miljardi euroa. Eikö Majuri keksi rahoille parempaa käyttöä vaikka maanpuolustuksessa vai ehdottaako lisäveroja vai lisää velkaa?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kun persutkin avoimesti tukevat puolustusvoimien alasajoa ja Venäjän propagandaa, alan kohta uskoa että parempi laittaa miljardit mieluummin vaikka maahantulijoihin kuin persujen ääliömäisyyksiin.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #32

Meinasitko laittaa ennen ne persuihin?
Kuinka se auttaa puolustusta kun laittaa ne maahantulijoihin?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #34

Persulogiikkaa noudattaen maahantulijoihin satsaaminen vasta auttaakin:

Jos tulijoissa on niin paljon taistelijoita, sissejä ja terroristeja kuin persut väittävät, meidän kannattaa todella satsata maahantuloon. Onhan huomattavan paljon järkevämpää ottaa maahan valmiita taistelijoita kuin laittaa nekin rahat sotilaskoulutukseen. Eikä Venäjä muutenkaan ole tänne hyökkäämässä.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #36

Salainen ase jonka kokoomus on hankkinut, nerokasta

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Jos nyt avaisit niitä ääliömäisyyksiä että muutkin tietäisivät mitä puhut ja tarkoitat?

Jani Kuusela

No joku pelkää, koska suomalaisen europarlamentaarikon Twitter tili on suljettu vaalien ajaksi?

Onneksi tämä uutinen ja teko sataa niin sanotusti persujen laariin.

Käärme joutuu nielemään häntänsä.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Kivaa kun voi kääntää oman vainoharhaisuutensa tukemaan omia käsityksiään. Ettei vain kyse olisi niin yksinkertaisesta asiasta, etteivät persujen ehdokkaat osaa muiden tavoin noudattaa niitä sääntöjä, jotka ovat kaikille olemassa? Ei se mikään ihme tai yllätys olisi, sen verran lahjakkaasti puolueen ehdokkaat ovat töppäilleet ja "edustaneet" ihan jo arkielämässä ja eduskunnassa asti. Kumpi on loogisempi, todennäköisempi ja järkevämpi selitys:

1) Se, että ehdokkaan tili on suljettu koska sen on katsottu rikkoneen palvelun sääntöjä (kuten tapahtuu palvelussa jatkuvasti varmasti tuhansille tileille)
2) Se, että on olemassa joku maailmanlaajuinen salaliitto, johon Twitterkin kuuluu, joka pyrkii vähentämään yhden suomalaisen puolueen menestystä vaaleissa

?

Suosittelen partaveitsen kaivamista esiin, vaikka se ei narratiiviisi sopisikaan.

Jani Kuusela

Kuinka hyvin presidentti Trump on mielestäsi onnistunut noudattamaan Twitterin sääntöjä?

Pieni rakettimies kyselee.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #37

Muistaakseni myös Trumpin tili on ainakin kertaalleen väliaikaisesti suljettu.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Se, että on olemassa joku maailmanlaajuinen salaliitto, johon Twitterkin kuuluu"

Ei ole salaliittoa vaan EU-komissio on antanut näille selvät ukaasit sensuurista tai loppuu viestintä Euroopassa.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #39

Jepjep. Hyvä että siellä suunnassa riittää vilkasta mielikuvitusta ja vahvaa uskoa kaikkeen mikä lukee internetissä.

Tuossa olikin tutkittua tietoa aiemmin jenkeistä, että konservatiivit jakavat kuusinkertaisen määrän valeuutisia sosiaalisessa mediassa verrattuna liberaaleihin. Ja näköjään uskovat niihin. Persujako EU-komissio on nimenomaisesti käskenyt sensuroimaan päiväkäskyllä?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #42

Sensuuri koskee luonnollisesti maahanmuuttoa ja EU vastaisia voimia.

"Erityishuomion saa Facebookin toiminta Saksan liittopäivävaalien alla. Toiminta, jolla pyrittiin vaikuttamaan äänestäjien mielikuviin ja mielipiteeseen oikeistopuolueeksi leimattuun AfD-puolueesta ja ohjata äänestäjiä äänestämään oikein.

Toimiston johto pyrki sensuuriin, jolla painettiin alas hallitukselle, EU:lle, pakolaispolitiikalle ja monelle muulle asialle kriittisesti suhtautuvien päivityksiä, blogeja ja uutisia."

https://blogit.kansalainen.fi/saksan-fb-sensuurito...

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #45

Eli koko väitteesi perustuu yhden ainoan periaatteessa nimettömänä esiintyvän ihmisen haastatteluun. Itse suhtautuisin noin huonosti lähdetarkastelua mahdollistaviin väitteisiin suurella epäilyksellä, samoin kuin ylipäätään poliittisesti tarkoitushakuisiin blogeihin ja "uutislähteisiin", joilla on selkeä agenda jota ne ajavat takaa, ja täten ihan jo luonteensa puolelta kertovat vain yhden puolen asioista, ja pyrkivät useimmiten siitäkin muokkaamaan mahdollisimman hyvin narratiiviinsa sopivan (aikanaan sitä olisi kai kutsuttu propagandaksi). Mutta sinä saat toki sokeasti uskoa mihin haluat, ihmisillähän on tapana ottaa auliisti vastaan sitä informaatiota, joka vahvistaa näiden uskoa siihen että nämä ovat oikeassa, ja sivuuttaa se joka sotii näiden maailmankatsomusta vastaan.

Jos haluat, voin antaa sinulle Pekka P.-nimellä haastattelun siitä kuinka Juncker on oikeasti tuhatvuotias marsilainen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #46

Googlesta löytyy useampia sensuuriartikkeleita. Ehkä asia ei vain sovi ideologiaasi vaikka samaa on todistellut useampi nettikirjoittaja tälläkin palstalla.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #53

Googlesta löytyy vaikka mitä. Koko internettiä en kuitenkaan aio lukea, joten olisit voinut toki linkata tukea väitteellesi sen sijaan että sanot että "jossain on tietoa". En myöskään lue kaikkea tällä palstalla. Olen silti melko varma että jos Euroopan kattavassa demokraattisessa elimessä tehtäisiin virallinen päätös ruveta sensuroimaan yhtä siihen kuuluvaa poliittista ryhmää, siitä kuultaisiin laajemminkin ja suurella volyymilla.

Toki olen tietoinen EU:n tekijänoikeusdirektiiviin liittyvästä internetin sensuurisuunnitelmasta, mutta sillä ei käsittääkseni ole mitään tekemistä persujen kanssa, ja EU:n äärioikeistoryhmät vielä itse kannattavat tätä lakia, joten siitä tuskin on sinun väitteissäsi kyse.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #57

"Olen silti melko varma että jos Euroopan kattavassa demokraattisessa elimessä tehtäisiin virallinen päätös ruveta sensuroimaan yhtä siihen kuuluvaa poliittista ryhmää"

Komissio sensuroi jokaisessa EU-massa EU-kriittisiä voimia. Tämän päivän Aamulehdessä Katainen kertoi että parlamentti ei tule hyväksymään komissiota jossa on yksikään EU-kriitikko komissaarina.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Miksi sitten kirjoituksia palautetaan maininnalla, että ei ollutkaan aihetta bannata? Kumma juttu muuten, että kaikki ihan oikeasti aina kulminoituu persuihin kuten tässäkin ketjussa. Mutta, pelkohan se on viisauden alku, sanotaan sananlaskussakin.
Kyllä somessa osataan vaikuttaa aivan kuten halutaan ja tehdä ilkivaltaa kanssaehdokkaille. Voidaan jopa tehdä presidenttikin, kuten USAssa näimme.
Onneksi FB ei ole se maailman napa, vaan ihmisillä, ainakin suurimmalla osalla, on itsellään ajattelu- ja päättelykykyä lukemisen ja kuullun ymmärtämisen lisäksi.
On virhetikki aliarvioida äänestäjäkuntaa.

Jani Kuusela

Orpon vaaliavauksessa pyöri isolla screenillä sanat:

Avoin, kansainvälinen ja turvallinen :D

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Joku vielä kyselee, miksei Trumppia ole twitteristä poistettu.

No kannattaa taas kerran muistaa, että kyseessä ihan yksityinen yritys, jolle Trumpin älyttömät twiitit ovat hyvää mainosta.

Senkin ymmärtää normaali ihminen, että jos vertaillaan Halla-ahoa ja Trumppia, niin kumpi on merkityksellisempi twitterille :)

Halla-ahon merkitys kenellekään on sama kuin hyttysen paska itämeressä.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Jospa nyt suhteuttaisit noita asioita. Trumppiin nähden meillä taitaa olla sitten Arkadianmäellä oikea hyttys yhdyskunnan kakkakasa. Jokaikinen kakki erikseen ja kaikki yhdessä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Täällä useiden kirjoittajien mukaan persut ovat ansainneet bannit, koska kirjoivat vihapuhetta ja rasismia jne. On tietysti suhteellista mitä on vihapuhetta, jos joku tulkitsee vihapuheeksi esim. sen jos sanoo ettei miehet voi synnyttää, niin silloin persut ovat kyllä vihapuhujia

https://www.nykysuomi.com/2018/04/06/nainen-kirjoi...

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Pekka itse saan jatkuvasti banneja ja sitten fb-antaa minun on mahdollista laittaa Facebookin ylläpidon tarkistamaan saamani banni, mutta ei se ole koskaan auttanut, vaikka usein olen saanut bannit täysin asiallisista kirjoituksista.

Facebookissa voi tehdä ilmoituksen sääntöjen vastaista kirjoituksista ja tämä aiheuttaa niitä banneja, mutta kukaan ei oikein taida tietää tarkistaako joku todellisuudessa edes niitä ilmoituksi, vai annetaanko bannit vain automaattisesti? Omat kokemukseni viittasivat siihen ettei kukaan niitä edes tarkista.

Saan bannit usein jopa monen kuukauden takaisista kirjoituksista. Viimeksi sain bannit puolen vuoden takaisista kirjoituksistani.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

https://www.suomenuutiset.fi/kummaa-poukkoilua-sam...

Taitaa facebookissa sentään joku tarkastella niitä banneja jos tekee valituksen. Vaikka mun valituksia ei ole koskaan hyväksytty..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset