PekkaSiikala11 Kaikki on paremmin kuin ennen

Sitkeimmät trollit

Persut ovat innokkaita toistamaan itseään ja tarinoitaan. Heitä voi toisinaan jopa trolleiksi kutsua, mutta pelkkiä amatöörejä ovat kepulaisiin verrattuina. Sitkeimmät, ehdottomimmat ja puolueuskollisimmat trollit näet todellakin ovat avoimesti kepulaisia.

Näilläkin palstoilla heitä on muttama, itse asiassa jopa kaksi. Ovat tulleet uskossaan autuaiksi. Olen aika varma siitä, että jos Juha Sipilä ja Anne Berner, noin ihan teoreettisesti ja hatusta vedettynä esimerkkinä, tavattaisiin savuavat aseet käsissään kantamassa valtion varoja salaiselle tilille Cayman-saarille, niin keputrollit olisivat suorastaan innoissaan.

Jotenkin näin:

- Eikö maamme asevientiä saisi edistää? Eikö ole pelkästään hyvä että valtion varoja sijoitetaan mahdollisimman tuottavasti? Miksi näitä visionäärejä aina mollataan mediassa ja somessa?

Ainakin ne kaksi. Siis trollia. Jotain tuollaista he kirjoittaisivat.

En heitä silti ihan talebaneiksi kutsuisi, mutta vähän samalla tavalla kiihkoisen sokeiksi kuitenkin arvelisin. 

Koville ottaa ennen kuin koiras poikii. Se kuitenkin ja varmasti tapahtuu ennemmin kuin kepulainen myöntää erehtyneensä.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Toimittaja: "Milloin saitte itse tietää?"

Juha Sipilä: ”Minua ei kiinnosta se asia, eikä sinuakaan varmaan”

Kyllä Juha osaa!

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Sipilä tietää, mikä kiinnostaa ketäkin ja mikä ei :D

Uskomatonta, että tuota kävelevää katastrofia pitivät monet Suomen pelastajana vain muutama vuosi sitten.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Vielä uskomattomampaa on se, että hänet lähes kuninkaaksi huudettiin kepun puoluekokouksessa vain reilu puoli vuotta sitten, ja että hän tänäänkin on kepulaisille maan pelastaja ja maan isä, isä aurinkoinen oikeastaan.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#1

No on aika tökeröä kielenkäyttöä pääministeriltä. Toivotaan että hän on tuon tokaissut kiireessä. Saattaa kertoa siitä, että kysymys osui arkaan paikkaan.

Toimittaja, ainakin periaatteessa edustaa meitä kansalaisia.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kaiken maailman dosentit.

Sipilällä on hyvin paljon hyvin arkoja paikkoja.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Asia on Bernerin mukaan myös näin käyty läpi oikeuskanslerin kanssa.

– Vaikka päätös tulee 26.3., astuu nimitys vasta voimaan myöhemmin yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti, Berner lisää. (Yle)

Kyllä Anne osaa! Visionääri!

Tosin oikeuskanslerilla on erilainen näkemys:

– Tieto perustui 14.2. ministeriltä saamaani suulliseen tietoon, jonka hän vahvisti 19.2. sähköpostilla: ensimmäinen pörssiyhtiön hallituksen kokous olisi 29.4. eikä hallitusjäsenyydessä tehtäviä tätä ennen, Pöysti kirjoittaa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Pöysti tarkensi tänään, että 26.3. oleva järjestäytymispalaveri ei ole tehtävän hoitoa. Berner on ilmoittanut aiemmin, ettei osallistu järjestäytymispalaveriin eikä tehtävän hoitoon ennen 29.4.

Lisäksi Berner on ilmoittanut, että jäävää itsensä talousasioiden osalta jo nyt, ollessaan ehdolla. Oikeuskanslerin mukaan tämä ei olisi ollut välttämätöntä, mutta hän piti sitä kuitenkin myönteisenä ratkaisuna.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Erinomaisen puolueellisesti ja kauniisti nähty!

Karut faktat kuitenkin ovat jotain aivan muuta. Perustuslakia pilkataan ja hallintolaista ei välitetä pätkääkään. Moraalista vielä vähemmän, ja kaikkien vähiten puolueen edusta.

Oikeissa demokratiossa Berner olisi heti ilmoittanut eroavansa ja Sipilä olisi pitänyt Bernerin eroa itsestään selvänä välttämättömyytenä. Ja kepun kannatus olisi ehkä lakannut laskemasta.

Irvokkainta koko Sipilän hallituskaudella on ollut kansalaisten hidas totuttaminen siihen ajatukseen että perustuslaki ja lait yleensäkin ovat terveen toiminnan suurimmat esteet. Ihan huvikseen hallitus ei näet ole lähettänyt eduskuntaan kirkkaasti perustuslain vastaisia esityksiä.

Politiikon kielellä sama voidaan ilmaista näin: On selvää että Sipilä ja Berner ovat toimineet kokoomuksen työkaluina puolueensa kustannuksella.

Mutta sehän on kepulaisten mielestä suorastaan upeata! Voidaan kannattaa kovaa bisnestä ja härskejä hommia alkiolaisuuteen naamioituneina.

Visionäärejä!

Tiedossa muuten on mitä asiita noissa "järjestäytymispalaverissa on käsitelty". Todella mittavia taloudellisia asioita.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Sipilä on todellinen visionääri. Hänhän on nähnyt oikeuskanslerin kirjallisen lausunnonkin. Jota ei ole.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #11

Oletan ettei häntä kiinnosta onko hän nähnyt sen vai eikö ole. Oletan että hänen mielestään sen ei pidä kiinnostaa mediaakaan, saati kansalaisia. Koska se siis ei kiinnosta häntä itseäänkään.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kiemurtelu jatkuu, ja saattaakin käydä niin että Berneriä ei näiden erikoisjärjestelyiden vuoksi edes valita. Mutta ei se mitään, kepu ja Suomi mainitti visionäärisesti.

https://yle.fi/uutiset/3-10656890

Eilenhän Berner vielä oli osallistumassa 29.4 kokoukseen. Oman ilmoituksensa mukaan. Nopeita käänteitä. Mutta mitäpä sitä ei vallan ja paremman liksansa vuoksi tekisi, vaikka esimerkiksi nopeita käännöksiä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset