PekkaSiikala11 Harva tietää ja useimmat luulevat

Kaikki blogit puheenaiheesta Henkilöpalvonta

Kekkonen, Soini vai Halla-aho?

Kovin vähän aikaa on Suomi ollut itsenäinen valtio, ja ehkä siksi meillä henkilöpalvonta vielä verissä niin vahvasti on. Ensin olivat kuninkaat, sitten tsaarit ja keisarit, myöhemmin Mannerheim ja Kekkonen. Heidän jälkeensä tulikin Soini meloneineen, kunnes Soini lapioineen putosi ja tilalle nousi Halla-aho muslimeineen.

Jollekin osaa kansasta näyttää yhä olevan tarpeen uskoa yhteen herraan ja hänen erehtymättömyyteensä, nöyrästi ja kuuliaisesti, ynnä tukevasti ylistäen. Ei taida missään muussa puolueessa kuin perussuomalaisissa henkilöpalvonta kukoistaa yhtä voimallisesti.

Trump-henkilökultista – "I humbly ask your forgiveness"

Helsingin Sanomien julkaistua Nyt-liitteessä kuvallisen parodian Yhdysvaltain presidentti Trumpista, asiaan oli hetimiten reagoimassa Kristillisdemokraattien ex-puheenjohtaja ja kansanedustaja Päivi Räsänen, jonka julkaisemassa tiedotteessa vaadittiin toimia Helsingin Sanomia vastaan.

Onneksi Suomi ei ole kuningaskunta

Onneksi Suomessa ei ole noita kuninkaallisia yhteiskunnan elätettävänä. On käsittämätöntä se, että yhtä sukua yhteiskunta elättää ja palvoo vuosisatoja.

Nytkin menossa olevat häät ovat keränneet tapahtumapaikalle vuorokausia etukäteen porukkaa, että pääsevät läheltä seuraamaan noita loiseläjiä. Kaiken kukkuraksi YLE:kin alentuu moiseen ja tuhlaa teevee-aikaa tuollaiseen kuvottavaan henkilöpalvontaan. Kannattaisikohan noiden kuninkaallisia palvovien hankkia oma elämä.

Tiedän, että monarkialla on Briteissä enemmistökannatus, ihmettelen vain itsekseni että miksiköhän.

Vladimir Viisas

Vanha sanonta kuuluu: "Aina oppii kun ei olla kotona". Kävin vaihteeksi Kostamuksessa ja kaupasta löytyy leipälautanen (доска разделочная), jonka kääntöpuolella komeilee oheinen kuva ja kuvateksti:

"Vladimir viisas - Krimin ja koko Euroopan vapauttaja"....

ja lisäyksenä (bannerissa):

  • venäläinen keisari
  • moskovalainen tsaari
  • krimiläinen prinssi

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä