PekkaSiikala11 Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kotimurrot

Etninen profilointi ja henkivakuutus eivät tuo sinulle turvaa

Balkkanilaisen näköisiä miehiä on kuulemma liikkeellä. Raportoikaa tosillenne. Myös kotimaisia romaneja on liikeellä. Raportoikaa. Pitäkää yhtä. Profiloikaa. Pelätkää henkenne ja omaisuutenne puolesta. Siinä sivussa voitte kirjoitella sinne ja tänne kuinka tärkeätä etninen profilointi on.

Etninen profilointi on kuin henkivakuutus. Turvana sitä myydään, mutta ei henkivakuutus ole tiettävästi estänyt ketään kuolemasta. Etninen profilointi on samanlaista humpuukia kuin vanhemmille myytävät lasten henkivakuutukset.

Varoitus! Kesäksi tulossa murtosarja uudella konstilla.

Olin eilen päivällä makailemassa sohvalla ja katselemassa kattoon kun kuulin että ulko-oveni avattiin. Rapinaa joku 20 sekuntia ennen kuin väliovi aukesi ja huusin moi samalla kun nousin pystyyn (asuntooni on kolmet avaimet), mutta yllätyksekseni vastassa oli selvästi virolaisella aksentilla puhuva noin 30-vuotias mies, joka sanoi että ovi oli auki. Aloin hiljalleen tajuta tilannetta ja hermostua selvästi, niin se rosvo pudotti sinisessä kaulaketjussa olevan yhden avaimen lattialle, mutta ehti napata sen kun hain leipäveistä.

Laki rikollisten turvana Suomessa

Luin tuossa uutisen kuinka vanhempi mies puolusti itseään kahta murtovarasta vastaan, jotka olivat tunkeutuneet väkivalloin miehen kotiin. Asukas ampui uutisen mukaan toista murtomiehistä, mutta ei kuolettavasti. Itseään ventovierasta ylivoimaa vastaan puolustanut mies vangittiin epäiltynä tapon yrityksestä. Suomi on hullu maa. Väkivallan kohteeksi joutuneen on varmistettava etukäteen minkä tasoinen vaaratilanne häneen kohdistuu ennenkuin puolustautuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä